Restaurantul GARDEN Club are o capacitate de 80 de locuri si va ofera un spatiu de desfasurare.....


Mai multe

Va punem la dispozitie logistica necesara: cortul de evenimente cu o capacitate de 220 de persoane.....


Mai multe

Piscina GARDEN Club este situata in gradina complexului si este in aer liber.....Mai multe

Atata timp cat vremea permite, puteti savura bauturile de cafe-bar sau mancarurile restaurantului......


Mai multe

Complexul turistic GARDEN Club este situat pe b-dul Grivitei nr. A48. GARDEN Club este o gazda perfecta atat pentru invitati, cat si pentru persoane oficiale, grupuri turistice, oameni de afaceri si oaspeti ai Brasovului. Complexul va pune la dispozitie un hotel cu 19 camere, un restaurant, terasa, cort pentru evenimente, o gradina, o piscina in aer liber si o atmosfera de neuitat.

Hotelul GARDEN Club este clasificat la 3 stele. Serviciile de cazare in Brasov va sunt ofertite prin cele 19 camere duble, dotate cu baie proprie, TV, dotate la nivel de 4 stele.

Restaurantul GARDEN Club are o capacitate de 80 de locuri si va ofera un spatiu de desfasurare pentru masa, intalnire de afaceri, nunta, cununie sau orice alt eveniment, care doriti sa se faca intr-un cadru intim, luminos si cu mancare excelenta.

Piscina GARDEN Club este situata in gradina interioara si este in aer liber. Confortul, dotarile si serviciile oferite vor face ca evenimentele organizate în locatia noastra sa fie de neuitat.

Va punem la dispozitie logistica necesara pentru organizarea de evenimente, prin cortul de evenimente cu o capacitate de 220 de persoane, asezat in fata piscinei. Dincolo de masa excelenta si serviciul impecabil atuul nostru este ambianta placuta, intima si relaxanta.

Contact rapid

Adresa:
B-dul Grivitei A48

Telefon:
0268 / 470.770

E-mail:
hotel@gardenclub.ro

Web:
www.gardenclub.ro

 

Oferte speciale