Homepage

Complexul turistic GARDEN CLUB BRASOV este situat pe b-dul Grivitei nr. A48, o zona linistita, ideala pentru relaxare si pentru organizarea de evenimente private.

Cazati in cadrul complexului nostru puteti petrece weekenduri relaxante sau concedii care pot impleti turismul de relaxare cu cel cultural sau de agrement, Brasovul si imprejurimile sale fiind presatate de o multime de obiective turistice.

GARDEN Club este o gazda perfecta atat pentru invitati, cat si pentru persoane oficiale, grupuri turistice, oameni de afaceri si oaspeti ai Brasovului. Complexul va pune la dispozitie un hotel cu 19 camere, restaurant, terasa, cort pentru evenimente,  gradina,  piscina in aer liber, parcare privata si o atmosfera de neuitat. In cadrul compexului nostru puteti avea parte de o nunta de vis, piscina si gradina de trandafiri fiind detalii luxuriante care vor impresiona si cel mai pretentios invitat.

Hotelul GARDEN Club este clasificat la 3 stele. Serviciile de cazare in Brasov va sunt ofertite prin cele 19 camere duble dotate cu baie proprie, TV, aer conditionat. Spatiul generos al camerelor si dotarile superioase sunt  demne de o unitate de 4 stele.

Restaurantul GARDEN Club are o capacitate de 80 de locuri si va ofera un spatiu de desfasurare pentru masa, intalnire de afaceri, nunta, cununie sau orice alt eveniment care doriti sa se faca intr-un cadru intim, luminos si cu mancare excelenta. Bucatarii nostri asteapta sa va gadile papilele gustative cu preparate traditionale romanesti sau cu preparate din bucatariile internationale.

Piscina GARDEN Club in aer liber este situata intr-o superba gradina interioara. Va puteti racori in piscina, puteti savura un cockteil pe sezlong sau la bar sau, pur si simplu, va puteti relaxa.

Confortul, dotarile si serviciile oferite vor face ca weekendurile, concediile, intalnirile de afaceri sau evenimentele organizate în locatia noastra sa fie de neuitat.

Citeste mai mult