Zi nastere

Stim ca aniversarea ta este un moment special pe care trebuie sa il faci memorabil. De aceea, te invitam sa iti organizezi ziua de nastere intr-o locatie deosebita cu ambient placut .

GARDEN Club iti pune la dispozitie logistica necesara pentru un eveniment pe care prietenii tai nu il vor uita niciodata: un cort cu o capacitate de peste 100 de locuri, asezat in fata piscinei si un restaurant cu toate dotarile corespunzatoare. Oferim solutii pentru evenimente reusite pe parcursul intregului an: evenimente pe piscina, pe terasa, in restaurant. Indiferent de sezon, la GARDEN Club vei avea parte de o aniversare asa cum iti doresti!

Organizeaza-ti aniversarea la GARDEN Club in timpul verii si vei avea parte de momente placute de distractie la piscina si pe ringul de dans in aer liber. Invitatii sositi din afara orasului se pot caza si la hotelul GARDEN Club. De obicei, piscina este oferita pentru evenimente aniversare cu peste 100 de invitati, insa pentru zile onomastice petrecute la restaurant sau pe terasa acestuia, participa de la 20-30 de invitati.

Bucura-te de cea mai frumoasa aniversare alaturi de prietenii tai la GARDEN Club!

Contact rapid

Adresa:
B-dul Grivitei A48

Telefon:
0268 / 470.770

E-mail:
hotel@gardenclub.ro

Web:
www.gardenclub.ro

 

Oferte speciale