Despre rezervarea online

Sistemul de rezervare online este un sistem de primire de cereri de rezervare. Acestea vor fi prelucrate manual, de catre personalul complexului turistic. Dupa primirea cererii, va vom raspunde intr-o perioada de maxim 48 de ore. Raspunsul la cererea dumneavoastra reprezinta o oferta turistica cu o perioada de valabilitate, pe care va trebui sa o confirmati in timp util, pentru a putea face rezervarea fizica.

Perioada de raspuns

Personalul complexului turistic va va raspunde prin intermediul datelor de contact introduse de dvs. prin formularul de rezervare online. Raspunsul la cererea de rezervare il veti primi in termen de 48 de ore. Va rugam sa va consultati casuta de e-mail in aceasta perioada.

Despre rezervarea online

Acest sistem de rezervare online nu este un sistem in timp real de rezervare. Cererea dumneavoastra de rezervare va fi prelucrata de personalul complexului turistic. Raspunsul pe care il veti primi, reprezinta o oferta turistica cu perioada de valabilitate, si nu o rezervare fizica.

Perioada de valabilitate a raspunsului

Raspunsul la cererea de rezervare are o perioade de valabilitate de 24 de ore. Aceasta perioada incepe din momentul in care personalul complexului turistic v-a raspuns prin e-mail sau telefonic. Dupa aceasta perioada de 24 de ore, complexul nu mai garanteaza valabilitatea ofertei turistice inclusa in raspuns.

Confirmarea rezervarii

Va rugam ca sa confirmati in timp util rezervarea ofertei turistice primite ca raspuns la cererea de rezervare lansata prin site. Dupa expirarea perioadei de valabilitate, puteti sa relansati rezervarea sau sa contactati furnizorul direct prin datele de contact afisate in site.

Contact rapid

Adresa:
B-dul Grivitei A48

Telefon:
0268 / 470.770

E-mail:
hotel@gardenclub.ro

Web:
www.gardenclub.ro

 

Oferte speciale