Botez

Botezul copilului este unul din cele mai importante evenimente din viatafamiliei si acesta merita organizat intr-un ambient memorabil.

De aceea, GARDEN Club iti sta la dispozitie cu toata logistica necesara pentru un botez reusit: un restaurantul cu toate dotarile necesare si o capacitate de 80-150 de locuri si terasa exterioara, terasa pe piscina, cu spatiu pentru servirea mesei si ring de dans.

Restaurantul si terasa acestuia sunt excelente pentru desfasurarea unui botez de neuitat pentru invitatii tai. Vei avea parte de un cadru natural intr-o zona verde inconjurata de o gradina de trandafiri, unde fotografiile dar si timpul petrecut alaturi de invitati vor fi de nepretuit.

Restaurantul GARDEN Club propune o gama variata de meniuri care pot satisface si cele mai rafinate gusturi. Invitatii sositi din afara orasului se pot caza si la hotelul GARDEN Club.

Oferim gratuit, pe perioada derularii evenimentului, o camera pentru bebe, pentru ca el sa participe la eveniment, dar in acelasi timp sa-si faca si programul de odihna.

Impresioneaza-ti invitatii cu organizarea botezului intr-o locatie deosebita si fa botezul copilului tau un eveniment memorabil pentru intreaga familie!

Contact rapid

Adresa:
B-dul Grivitei A48

Telefon:
0268 / 470.770

E-mail:
hotel@gardenclub.ro

Web:
www.gardenclub.ro

 

Oferte speciale